25 juli 2019

Bellevue decor voor Cave promotiefim

Domaine de Bellevue was vandaag het toneel voor opnames van diverse scènes in een nieuwe promotiefilm voor onze coöperatieve cave.

In september 2019 fuseert onze Cave La Malepère (CLM) met de nabij gelegen Cave Routier. De twee wijnmakerijen hopen samen sterker te staan in onderhandelingen met supermarkten en grote internationale handelshuizen.

Voor de lancering van de fusie (onder nieuwe naam) wordt een promotiefilm gemaakt. Enkele scènes spelen zich af op Domaine de Bellevue: één waarin een koor van boeren, boerinnen en hun kinderen een lied zingt, één waarin kinderen vanuit het bos de wijngaard inrennen en één waarin een oudere man, achterop bij een jonge boer, hem opzweept harder te fietsen.

Vingerhoed

Wij brengen onze druiven al vijftien jaar naar Cave La Malepère. Onder hun verantwoordelijkheid worden onze druiven apart gevinifieerd tot Bellevue Rouge, Chardonnay, Rosé en Cuvée Maarten. De cave legt zich echter vooral toe op bulkwijn, waarvan 99 procent per tankwagen wordt verkocht. In de totale productie van de Cave vult Bellevue-wijn nauwelijks een vingerhoed.

We hebben nog geen idee wat de plot van de promofilm gaat worden, maar we zijn best trots dat regisseur Luc viel voor het bio-decor van Bellevue. Vandaag, bij de opnamen, was het druk met filmers, acteurs en figuranten. Als de clip wordt gelanceerd, zullen we hem op onze website laten zien.