De webwinkel van Domaine de Bellevue

Al sinds 2006 produceert Domaine de Bellevue zo duurzaam en ecologisch verantwoord mogelijk wijnen van eigen wijngaard.
Sinds enkele jaren mogen daarom al onze wijnen het officiële Franse keurmerk voor biologische wijnen dragen: Agriculture biologique.

De onderstaande biologische wijnen hebben we nog op voorraad. De prijzen in groen gelden speciaal voor onze wijnabonnees (zij krijgen 20 procent korting). Bestellen gaat per email. U kunt de wijn in de Amsterdamse Baarsjes komen ophalen, maar ook laten bezorgen door PostNL (€10,00 voor 6 flessen, €12,00 voor 12 flessen).

Let op: om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt onze wijn momenteel 'contactloos' bezorgd, dat wil zeggen dat de bezorger na het aanbellen ten minste anderhalve meter afstand houdt.

Snel naar: Witte wijn | Rosé | Rode wijn | AccessoiresDe Bellevue Kadodoos

De Bellevue Kadodoos is perfect om mee te nemen naar een etentje of feestje: drie biologische 'topwijnen met een verhaal' in een handige, feestelijke kadoverpakking - leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.
De Kadodoos bevat drie van onze wijnen naar eigen keuze: Bellevue Chardonnay, Bellevue Rouge, Bellevue Rouge Cuvée Maarten of Bellevue Rosé.

Prijs per doos: €25,00    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €20,00    BESTELLEN  De Bellevue Kennismakingsdoos

Een leuk cadeau-idee maar ook de perfecte oplossing voor wie de verschillende biologische Bellevue-wijnen in een kleinere oplage wil bestellen: de Bellevue Kennismakingsdoos, met nu in de aanbieding:

— 2 fl. Bellevue Chardonnay 2021
— 1 fl. Bellevue Rosé 2020
— 2 fl. Bellevue Rouge 2019 Cuvee Maarten
— 1 fl. Bellevue Rouge 2017

Prijs per doos: €42,00    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €35,00    BESTELLEN  Witte wijn


Bellevue Chardonnay 2021

Onze al vele jaren zeer populaire witte wijn, gemaakt van mooie druiventrossen van percelen waar volgens biologische normen wordt geteeld. Het is dit jaar een fijn 50/50 huwelijk van druiven afkomstig van al wat rijpere Chardonnay (geplant in 1998) en van jonge nieuwe aanplant (in 2018).
De wijn werd met bijzonder veel zorg gevinificeerd door Marc, van wijncoöperatie Vendéole. Dankzij de relatief grote hoogte van onze Domaine (300 meter boven zeeniveau) heeft ook deze Chardonnay weer fijne, frisse zuren. Aroma of neus van citrusvruchten en witte bloemen. Zeer geschikt als apéritief, maar ook bij maaltijden met vis, pasta's of bij salades.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €8,00    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €6,50    BESTELLEN  Rosé


Bellevue Rosé 2020

Alweer de derde biologische rosé van Bellevue, na de primeur uit 2018. Assemblage van Merlot, Cot en een beetje Cabernet Franc. Mooi zalmrose door de witte fles met zilvergrijze capsule. Rode bes, aardbei, framboos zijn de geuren van licht rood fruit. Fijn bittertje. Droog, verfrissende, 'boerse' rosé, klein pepertje in de afdronk, aldus The Winespot. De speciaalzaak spreekt van een neus van 'aardbeiengebak' en fikse structuur met behoorlijk wat bitters, met goede balans'.
Prima apéritief, maar ook een 'eetrosé' bij pasta's, visgerechten en salades.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €7,50    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €6,00    BESTELLEN  
Rode wijn


Bellevue Rouge 2019 Cuvée Maarten

Een zwoele, gerijpte, fruitige assemblage van Merlot-, Cabernet Franc- en Malbec-druiven geoogst van onze biologisch geteelde percelen. De gebruikelijke blend, maar deze jaargang heeft ten opzichte van andere jaargangen een vleugje meer Cot en Cabernet Franc en wat minder Merlot gekregen.
Al schitterend op dronk.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €7,50    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €6,00    BESTELLEN  


Bellevue Rouge 2017 Cuvée Maarten

Ons paradepaard: een uitstekend gerijpte, fruitige assemblage van Merlot, Cabernet Franc en Malbec, geoogst van percelen waar al acht jaar volgens biologische normen wordt geteeld.
Elke Bellevue Rouge wordt beter wanneer hij de kans krijgt om in de fles nog een tijdje door te rijpen. Deze topwijn heeft maar liefst vier jaar kunnen doorrijpen, de eerste drie in de koele kelders van Cave Les Vignobles de Vendéole.
Het is een stoere wijn geworden met een prettig lange afdronk. Geconcentreerd, donkerrood, met veel fruit zoals kersen en bessen. Prima op dronk.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €7,50    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €6,00    BESTELLEN  


Bellevue Rouge 2017

Een goed gerijpte, fruitige assemblage van Merlot, Cabernet Franc en Malbec, geoogst van percelen waar al acht jaar volgens biologische normen wordt geteeld.
Bellevue Rouge wordt beter wanneer hij in de fles nog een tijdje heeft kunnen doorrijpen. Deze wijn heeft dat de eerste drie jaar gedaan in de koele kelders van Cave Les Vignobles de Vendéole.
De Rouge 2017 is een zachte, toegankelijke rode wijn geworden, met veel smaak zoals kersen en laurier. Dat maakt hem tot een lekkere, biologische huiswijn-met-een-verhaal, geschikt voor op tafel of bij een borrel, voor een verrassend lage vriendenprijs.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €5,50    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €5,00    BESTELLEN  
Accessoires


Luxe sommeliersmes

Professionele kurkentrekker met mesje om de kap van de capsule van de flessenhals te snijden. Verwijdert de kurk soepel in twee etages zonder dat veel kracht nodig is.

Uitgevoerd in stijlvol zwart, met het Bellevue-motto als opschrift: 'Domaine de Bellevue: wijn met een verhaal.'

Prijs: €10,00    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €8,50    BESTELLEN