De webwinkel van Bellevue

Sinds 2006 produceert Domaine de Bellevue wijn van eigen wijngaard.

Vanaf het begin streefden de eigenaren daarbij naar een zo duurzaam en ecologisch verantwoord mogelijke teelt. Sinds 2014 worden de velden bewerkt volgens de normen van de biologische wijnbouw. Met ingang van de jaargangen 2017 dragen onze wijnen daardoor ook officieel het predikaat 'biologique' (Biologisch).

Onderstaande wijnen hebben we nog op voorraad. De prijzen in groen gelden speciaal voor onze wijnabonnees (zij krijgen 10 procent korting). Bestellen gaat per email. U kunt de wijn in de Amsterdamse Baarsjes komen ophalen, maar ook laten bezorgen door PostNL (€10,00 voor 6 flessen, €12,00 voor 12 flessen).

Let op: om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt onze wijn momenteel 'contactloos' bezorgd, dat wil zeggen dat de bezorger na het aanbellen ten minste anderhalve meter afstand houdt.

Snel naar: Witte wijn | Rosé | Rode wijn | AccessoiresDe Bellevue Kadodoos

De Bellevue Kadodoos is perfect om mee te nemen naar een etentje of feestje: drie biologische 'topwijnen met een verhaal' in een handige, feestelijke kadoverpakking - leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.
De Kadodoos bevat drie van onze wijnen naar eigen keuze: Bellevue Chardonnay, Bellevue Rouge, Bellevue Rouge Cuvée Maarten of Bellevue Rosé.

Prijs per doos: €22,00    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €20,00    BESTELLEN  De Bellevue Kennismakingsdoos

Een leuk cadeau-idee maar ook de perfecte oplossing voor wie de verschillende biologische Bellevue-wijnen in een kleinere oplage wil bestellen: de Bellevue Kennismakingsdoos, met nu in de aanbieding:

— 1 fl. Bellevue Rouge 2017
— 2 fl. Bellevue Rouge 2017 Cuvee Maarten
— 2 fl. Bellevue Chardonnay 2019
— 1 fl. Bellevue Rosé 2019

Prijs per doos: €38,50    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €34,50    BESTELLEN  Witte wijn


Biologische Bellevue Chardonnay 2019

Onze zeer populaire witte wijn, gemaakt van de mooiste, met de hand geselecteerde en geoogste druiventrossen, van percelen waar al sinds 2014 volgens biologische normen wordt geteeld.
De wijn werd met bijzonder veel zorg gevinificeerd op het nabijgelegen Domaine de Cazes.
Dankzij de relatief grote hoogte van onze Domaine (300 meter boven zeeniveau) heeft ook deze Chardonnay weer fijne, frisse zuren. Tegelijk heeft hij een volle smaak van geel fruit zoals mango, ananas en peer.
Dat maakt hem erg lekker als aperitief, maar ook tot een uitstekende begeleider van bijvoorbeeld salades.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €6,65    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €6,00    BESTELLEN  Rosé


Biologische Bellevue Rosé 2019

De langverwachte opvolger van het succesnummer van 2018: Bellevue Rosé 2019, de tweede eigen rosé, een fijne assemblage van Merlot, Cabernet Franc en Cot. Een prachtig zalmroze wijn met aroma's van fris rood fruit en wat citrusgeur van grapefruit. Een fijn bittertje van tonic dat lang blijft hangen. 'In de mond expressief en smaakvol met goede zuren en lengte', aldus de kenners.
Uitstekend bij zalm, vis, garnalen en salades, maar ook heel fijn als aperitief. Goed tot en met de zomer van 2021.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €6,65    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €6,00    BESTELLEN  
Rode wijn


Biologische Bellevue Rouge 2017 Cuvée Maarten

Ons paradepaard: een uitstekend gerijpte, fruitige assemblage van Merlot, Cabernet Franc en Malbec, geoogst van percelen waar al acht jaar volgens biologische normen wordt geteeld.
Elke Bellevue Rouge wordt beter wanneer hij de kans krijgt om in de fles nog een tijdje door te rijpen. Deze topwijn heeft maar liefst drie jaar gerijpt in de koele kelders van Cave Les Vignobles de Vendéole.
Het is een stoere wijn geworden met een prettig lange afdronk. Geconcentreerd, donkerrood, met veel fruit zoals kersen en bessen. Prima op dronk.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €6,65    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €6,00    BESTELLEN  


Biologische Bellevue Rouge 2017

Een goed gerijpte, fruitige assemblage van Merlot, Cabernet Franc en Malbec, geoogst van percelen waar al acht jaar volgens biologische normen wordt geteeld.
Elke Bellevue Rouge wordt beter wanneer hij de kans krijgt om in de fles nog een tijdje door te rijpen. Deze wijn heeft maar liefst drie jaar kunnen rijpen in de koele kelders van Cave Les Vignobles de Vendéole.
De Rouge 2017 is een zachte, toegankelijke rode wijn geworden, met veel smaak zoals kersen en laurier.
Een lekkere, biologische huiswijn-met-een-verhaal, geschikt voor op tafel of bij een borrel, voor een verrassend lage vriendenprijs.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €5,50    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €5,00    BESTELLEN  


Bellevue Rouge 2016 Cuvée Maarten UITVERKOCHT

Nog een paradepaard: een assemblage van 64% Merlot, 17% Cabernet Franc en 19% Malbec (Cot), geoogst van percelen waar al sinds 2014 volgens biologische normen wordt geteeld. Elke tros werd bovendien door onze plukteams zorgvuldig geselecteerd op optimale rijpheid en alleen dan met de hand geplukt.
Met grote zorg zo natuurlijk mogelijk gevinificeerd op Domaine de Cazes, met minimale filtering en sulfietbehandeling.
Elke Bellevue Rouge wordt beter wanneer hij de kans krijgt om in de fles wat door te rijpen. Een deel van deze wijn heeft bovendien licht gerijpt op een eikenhouten vat. De wijn heeft een mooi vol aroma van kersen en braam, en een lekker lange afdronk. Nu goed op dronk.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: €6,65

Abonneeprijs: €6,00


Bellevue Rouge 2016  LAATSTE DOZEN

Een uitstekend gerijpte, fruitige assemblage van Merlot, Cabernet Franc en Malbec, geoogst van percelen waar al sinds 2014 volgens biologische normen wordt geteeld.
Bellevue Rouge wordt beter wanneer hij de kans krijgt om in de fles nog een tijdje door te rijpen. Nu is deze fijn zachte, fruitige wijn goed op dronk met een vleugje kersen, een zweem van drop en een interessante bite.
Een lekkere huiswijn-met-een-verhaal, geschikt voor op tafel of bij een borrel, voor een verrassend lage vriendenprijs.
Let op: alleen per doos met 6 flessen.

Prijs per fles: NU €4,00    BESTELLEN  

Abonneeprijs: NU €3,65    BESTELLEN  
Accessoires


Luxe sommeliersmes

Professionele kurkentrekker met mesje om de kap van de capsule van de flessenhals te snijden. Verwijdert de kurk soepel in twee etages zonder dat veel kracht nodig is.

Uitgevoerd in stijlvol zwart, met het Bellevue-motto als opschrift: 'Domaine de Bellevue: wijn met een verhaal.'

Prijs: €9,50    BESTELLEN  

Abonneeprijs: €8,50    BESTELLEN